El proper 4 de juny (19: 00h GMT + 2) en el marc de la BOW (Barcelona Olfaction Week), Iberchem presentarà oficialment el Perfum del Pavelló d’Espanya a les instal·lacions de l’Expo Dubai 2020, donant veu a la indústria de les fragàncies i afegint una dimensió olfactiva al Pavelló d’Espanya.

El Perfum oficial d’Espanya, creat pel seu perfumista Luz Vaquero, encarregada de crear el perfum exclusiu. Una fragància unisex amb notes de sortida de llimona i flor de azahar. El cos de la fragància compta amb unes notes de lavanda i raïm. La composició finalitza amb una càlida melodia de almesc, que li dóna un toc oriental a la fragància. Amb aquest gest de complicitat a la cultura de l’Orient Mitjà, on es porta a terme l’Expo, també es destaca aquesta herència àrab tan característica d’Espanya.

Per registrar-se a la sessió has de registrar-te a la plataforma virtual de la Barcelona Olfaction Week. Un cop registrat allà, podràs gaudir d’aquesta sessió i totes les activitats incloses en la BOW 2021.

Els membres del Beauty Cluster es poden inscriure directament amb un 50% de descompte en totes les activitats de la BOW amb el següent enllaç (descompte inclòs): INSCRIPCIÓ PER MEMBRES DEL BEAUTY CLUSTER