Més de deu associacions de la xarxa de Clústers de Catalunya organitzen el cicle de jornades d’innovació que tenen com a objectius: presentar diferents casos d’èxit i d’instruments que els permetin a les empreses conèixer de primera mà com millorar la seva gestió de la R+D+i, a més de formar als seus responsables en aspectes com la propietat intel·lectual, patents, l’ecosistema de recerca nacional, potencials línies de finançament o la comunicació de propostes i projectes.

En aquesta jornada, diversos experts ens parlaran de la importància de la propietat intel·lectual i industrial en el procès de R+D des de quatre vessants diferents. Seguidament, empreses de diferents dimensions i sectors ens exemplificaran casos reals de com protegir les seves innovacions, permetent als assistents conèixer procediments, bones pràctiques i iniciatives concretes.

A qui va dirigit: Perfils de gestió de R+D d’empreses associades als clústers organitzadors. La jornada es troba oberta a empreses no associades als clústers organizadors amb un cost de 120€ + IVA.