Per quart any consecutiu el Beauty Cluster, en col·laboració amb Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià, impulsa el Concurs Internacional de Perfumeria – Mouillette d’Argent.
El concurs està destinat a perfumistes de qualsevol nacionalitat que vulguin donar a conèixer la seva capacitat creativa. En l’edició de 2021 s’han presentat 112 perfumistes de 25 països. El Concurs és una activitat que forma part de la BOW (Barcelona Olfaction Week). Qualsevol creador perfumista pot presentar a concurs els seus perfums, podent concursar amb més d’una composició, sempre que aquests perfums incloguin l’essència o la nota olfactiva d’aquesta edició: la violeta.
El Jurat de l’edició 2021 estarà novament presidit pel mestre perfumista D. Rosendo Mateu i conformat per un grup d’experts en el món de l’perfum, el disseny, la gastronomia, l’art i els guanyadors de l’edició d’el 2020.
Durant la gala es lliuraran tres premis «Mouillette de plata»: Premi a el millor perfum en categoria general, premi de el públic i premi a el millor perfum en categoria freelance. Els guanyadors rebran el premi en una gala exclusiva que podrà seguir en línia el proper 5 de de juny de 2021 a Ca l’Antiga (Teià).
Per registrar-te i seguir online el lliurament de premis has de fer-ho a la plataforma virtual de la Barcelona Olfaction Week. Un cop registrat allà, podràs gaudir d’aquesta sessió i totes les activitats incloses en la BOW 2021.
Els membres del Beauty Cluster es poden inscriure directament amb un 50% de descompte en totes les activitats de la BOW amb el següent enllaç (descompte inclòs): INSCRIPCIÓ PER MEMBRES DEL BEAUTY CLUSTER