Beauty Clúster Barcelona en col·laboració amb Cosmobeauty han creat un nou espai de coneixement GLOBAL BEAUTY HUB BARCELONA (GBH19), en el qual es desenvoluparan durant 2 dies, 9 ponències dividides en 3 blocs de coneixements fonamentals sobre les matèries de major rellevància actualment en el sector professional de la bellesa:

  • DIGITALITZACIÓ I COMERÇ EN LÍNIA
  • SENSORIALIDAD I NEUROMARKETING
  • PRESENT I FUTUR DE LA COSMÈTICA NATURAL

Aquestes jornades professionals van dirigides a tota la cadena de valor del sector; empreses fabricadores de productes, responsables del departament d’I+D, directors comercials, distribuïdors i directors de spas i centres de bellesa. Al final de cada bloc de coneixement, s’obrirà una sessió oberta de preguntes sobre els temes tractats en cadascun d’ells.

Els assistents a més de la formació impartida per distingits professionals tindran accés a estudis sectorials de gran rellevància el que els permetrà facilitar la seva presa de decisions a nivell empresarial.

L’aforament és limitat pel que és imprescindible reservar al més aviat possible l’assistència al Congrés.

Els socis del Beauty Clúster Barcelona compten amb un codi de descompte. Sol·licitar aquí.

A més, La Original,empresa associada al Beauty Clúster Barcelona, ofereix a tots els socis del BCB un descompte del 10% en el disseny del seu estand. Més informació aquí.