Presentació oficial a la indústria de la bellesa de l’esdeveniment d’innovació online 6th Beauty Innovation Days, que tindrà lloc del 26 al 29 de Gener de 2021.

Els 6th Beauty Innovation Days consistiran en un espai digital d’innovació en bellesa, amb un programa científic complet, tendències, experts internacionals, una zona expositiva digital on donar visibilitat a les teves innovacions i on a més es promourà el desenvolupament de negoci i interconnexió a través de reunions B2B amb assistents i expositors. En aquesta edició, continuem apostant per noves idees des de la perspecctiva de start-ups que comencen en el sector amb una secció de Investors Fòrum i amb un packaging corner, on estudiants de la Universitat de Barcelona presentaran els seus projectes a la indústria.

Si busques inspiració o descibrir innovacions i projectes dins de la indústria cosmètica, aquest és el teu esdeveniment. Està especialment dirigit a formuladores, Científics d’I + D, especialistes de màrqueting i CEOs.

Si t’interessa donar visibilitat a les teves innovacions, desenvolupar negoci dins del sector i trobar potencials clientes i partners no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i aprofita aquest webinar per a conèixer els beneficis de ser expositor o sponsor. La zona expositiva digital està oberta a tota la cadena de valor del sector de la bellesa, des d’ingredients actius, distribuïdors, testing, tecnologia, packaging i serveis.

Programa de l’esdeveniment:

16.00 – 16:30h. Presentació oficial a càrrec del comitè organitzador i el departament d’innovació del Beauty Clúster Barcelona

16.30 – 16:55h. Preguntes i intercanvi d’impressions

16.55 – 17:00h. Tancament de la jornada

Presentació oberta a tot el sector