Actualment la indústria de la cosmètica a l’Índia té un valor de 6,5 mil milions de dòlars, i la previsió és que l’any 2025 el sector creixi fins als 20 milions de dòlars amb un ritme de creixement del 25%, en contrast amb el 4,3% del mercat global. Segons  The Economic Times, s’espera que l’Índia suposi el 5% del mercat global de cosmètics i es converteixi en uns dels 5 principals mercats globals.

L’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Bombai considera que el mercat indi es troba en evolució i ofereix una oportunitat d’exportació estable i de llarg termini per a les empreses catalanes que busquin diversificar-se a l’exterior. El mercat també presenta oportunitats per a les empreses del sector dels ingredients, com els olis naturals, i de les tecnologies aplicables als tractaments estètics.

Aquesta sessió organitzada per ACCIÓ i en col·laboració amb el BeautyCluster Barcelona et convida a participar en el seminari del pròxim 7 de març per a entendre les oportunitats i els desafiaments que presenta el mercat indi. A més, et presentarem la missió empresarial que ACCIÓ, juntament amb Beauty Clúster Barcelona, organitzarà el mes de setembre per a empreses del sector.

Data: 7 de març
Horari: 9:30h – 11:20h.
Lloc: ACCIÓ, Passeig de Gràcia, 129


Sessió gratuïta als socis del Beauty Clúster Barcelona.