Sessió informativa de la convocatòria publicada al DOGC de la línia d’ajuts Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental, projectes locals.

Programa Nuclis de R+D destinat a incentivar la realització de projectes de R+D. Els projectes hauran de tenir un fort impacte d’internacionalització dels resultats i la tecnologia així com capacitar a les empreses per accedir a convocatòries internacionals de R+D, en especial al programa H2020 de la Unió Europea, i a licitacions.

A la sessió s’oferirà la possibilitat, prèvia sol·licitud, de tenir reunions personalitzades amb tècnics d’ACCIÓ per comentar els potencial projectes a presentar a la línia així com orientar en la seva estructuració.

Objectiu de l’acte: Donar difusió a la convocatòria i facilitar a les empreses la presentació dels projectes a la línia d’ajuts.

T’interessa si ets un directiu o responsable de R+D d’empreses amb establiment operatiu a Catalunya. Un membre del sistema de Recerca i Innovació de Catalunya que actuï com a organisme col·laborador en els projectes.

Revisió propostes projectes: A partir de les 11:00 hi ha la possibilitat de mantenir una reunió amb tècnics d’ACCIÓ per revisar propostes de projecte. Les empreses interessades en mantenir una d’aquestes reunions hauran de sol·licitar-ho i enviar un breu resum del projecte al correu tecnicsrdi.accio@gencat.cat abans del 7 de juliol. No s’acceptaran peticions rebudes fora de termini.

La confirmació de la reunió es comunicarà, a partir del 8 de juliol, mitjançant e-mail.

 

LLOC: ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129)