ADPCosmetics LLANÇA DOS NOUS FILTRES PER A LA PELL

Madrid, 11 de març de 2019. Els usuaris són cada dia més conscients de la necessitat de protegir la seva pell enfront dels raigs UV. I com a conseqüència d’aquesta conscienciació, són cada vegada també més exigents a l’hora de triar quin producte s’adapta més a totes les seves necessitats.

En ADPCosmetics sabem que l’evolució de la nostra empresa passa per la creació de productes que ofereixin cada dia solucions més afins, i per això hem ampliat la nostra gamma de filtres UV minerals nano-free. Ara, dos nous ingredients formen part de la nostra família: enhanceU-T-tan i enhanceU-T-rich. Amb ells és possible crear tonalitats intenses en formulacions amb protecció solar i cosmètica de color (INCI: diòxid de titani, òxids de ferro, sílice).

A més, els nostres filtres enhanceU són apropiats per a productes cosmètics naturals. Eficient en disseny, enhanceU assegura un alt SPF, protecció d’ampli espectre, estabilitat i fotoestabilidad en fórmules. Aquestes característiques s’aconsegueixen amb un filtre de grandària de partícula no nanométrica(>100 nm) que facilita la formulació. I per si això fos poc, enhanceU també és compatible amb els filtres UV químics. 

En resum, ara pots triar entre cinc tonalitats o crear el teu propi color exclusiu de filtre per a la formulació dels teus productes. I si desitges crear fórmules sense color, pots sol·licitar tota la informació relacionada amb enhanceU-T(INCI: diòxid de titani i sílice) o enhanceU-S(INCI: òxid de zinc, diòxid de titani, sílice).