Home: fent click al nostra logo podràs tornar a la home.

Aquesta web està feta perquè amb només un cop d’ull puguis saber el que està passant en el mercat de la bellesa, del que som en part protagonistes, i en els projectes en els què estem treballant. Et convidem a navegar per les nostres seccions:

 

Qui som

Ens pots conèixer millor, sabràs com funciona un clúster, quins beneficis t’oferim, testimonis dels nostres membres i el nostre contacte.

Fes-te soci

Omple el qüestionari per contactar i presentar-te, et contactarem en el termini més curt possible. Et rebrem amb els braços ben oberts.

Actualitat

És la part més dinàmica, podràs filtrar la informació per temes segons el teu interès. A més, cada temàtica té un color i un logotip que el diferencia de la resta:

  • Activitats: et proposem ponències, esdeveniments i sessions formatives indicant data i hora perquè puguis reservar-hi, confirmar-hi i assistir-hi.
  • Projectes: treballem per créixer i fer més ric el nostre mercat. T’expliquem què fem, com i amb qui treballem perquè no et perdis absolutament res.
  • Notícies: publiquem informació rellevant referent a la bellesa des de tots els punts de vista.
  • Grups de treball: organitzem tallers entre socis que comparteixen les mateixes il·lusions. El nostre objectiu és millorar, solucionar, compartir i créixer conjuntament.

Agenda

Et proposem un llistat d’activitats que tenim tancades o què estem treballant. Pots veure-les en un llistat o en el mateix calendari.

Avantatges

Aquest espai està dedicat a empreses que no pertànyen al mercat de la bellesa i volen proposar sinergies o condicions especials per col·laborar amb els membres del Beauty Cluster Barcelona.

Socis

Estem constantment creixent i ho podràs comprovar en la quadrícula que et mostrem. Pots passar per sobre de les imatges i fer clic per tenir un extracte de cada empresa per si estàs interessat.

Esperem que t’hagi sigut d’ajuda. Si necessites més informació contacta’ns i amb mlt de gust et resoldrem tots els dubtes.