EL BCB CELEBRA EL BEAUTY RETAIL TOUR ANDORRA

05 de setembre de 2018. El Beauty Cluster Barcelona va celebrar el “Beauty Retail Tour Andorra”, una jornada de formació i networking enfocat a l’àmbit del retail en cosmètica i perfumeria, que va comptar amb la participació de més de 15 professionals de la cadena del valor del sector del cosmètic.

El tour es va iniciar amb la visita a la seu central de Perfumeria Júlia a Andorra la Vella, en la qual Josep Alboquers, assessor del Consell d’Administració en Júlia, i Ivan Armengod, director de Grans Magatzems Pyrénées, van parlar sobre alguns dels KPI bàsics del retail, l’optimització de la conversió de compra i tècniques de cross-selling i up-selling, a més de les tendències en la venda al detall.

Durant la visita a la seu de Perfumeria Júlia es va fer una comparativa in situ de les diferències entre els canals de venda cosmètica (farmàcia, professional, perfumeria i perruqueria). On els assistents van poder veure com conviuen tots aquests canals en un mateix espai i l’estratègia que es segueix perquè cadascun d’ells es complementin.

La jornada va seguir amb la visita a les botigues de cosmètics Kielh’s i NYX, on els assistents van conèixer els models de negoci en el punt de venda d’ambdues empreses.

El retail tour va finalitzar amb la visita al Museu del Perfum d’Andorra, on els assistents van poder conèixer l’evolució i història del perfum, així com la percepció actual dels perfums.