EL BCB CELEBRA LA 3a EDICIÓ DEL SEU COCKTAIL

14 de setembre de 2018. El Beauty Cluster Barcelona va organitzar el tercer Beauty Cluster Cocktail, l’esdeveniment més social del BCB, que en aquesta edició va tenir lloc en un escenari únic, Torre Amat.

A l’esdeveniment van assistir més de 150 professionals del sector de la cosmètica, entre els quals s’explicaven socis i col·laboradors de l’entitat. La trobada va ser una bona ocasió per reprendre el contacte després de les vacances d’estiu i conèixer algunes novetats i projectes que el clúster realitzarà en els propers mesos.

 

 

Tim Eaves, president de l’entitat, va aprofitar l’ocasió per agrair l’assistència de tots els convidats i va destacar el treball realitzat pel Beauty Cluster Barcelona durant aquest últim any. A més, va esmentar els nous reptes i projecte als quals el BCB  afrontarà durant la seva presidència, entre els quals destaca la creació de la Beauty Business School.

D’altra banda, Elena Grau, vicepresidenta del clúster, va parlar sobre les missions internacionals, formacions i projectes que el BCB realitzarà durant l’últim trimestre de l’any i els primers mesos de 2019. Activitats i projectes com l’organització del pavelló espanyol en el InCosmetics Àsia i la celebració de la quarta edició del Innovation Day