EL BCB CELEBRA LA SESSIÓ SOBRE DERMATITIS ATÒPICA

24 d’octubre de 2018. Beauty Cluster Barcelona ha celebrat la sessió de “Recerca i reptes en dermatitis atòpica” amb l’objectiu de donar a conèixer els últims avanços científics en referència a aquesta patologia cutània i a la qual han assistit més de 80 professionals del sector de la bellesa.

La jornada s’ha iniciat amb l’explicació sobre les característiques de la dermatitis atòpica en adults i nens, seguida d’una presentació sobre les últimes recerques i l’estat de l’art d’aquest tipus de patologies.

Els assistents també han pogut conèixer amb major profunditat els mecanismes immunològics en la dermatitis i els actuals reptes als quals s’enfronta els laboratoris en la formulació dels productes.

Al llarg de la jornada, s’han tractat altres temes com les últimes solucions d’avantguarda presentades fins al moment per ajudar als pacients que conviuen amb aquesta patologia i els processos dels claims dirigits a dermatitis atòpica.

La sessió ha finalitzat amb una taula rodona oberta a preguntes dels assistents i posada en comú les conclusions de la jornada.