EL BCB PARTICIPA AL CONGRÉS 5CC

3 de septembre de 2018.El Beauty Cluster Barcelona ha participat com a Scientific Partner en el 5-Continent-Congress (5CC) 2018, un dels esdeveniments líders en tecnologies emergents i de medicina estètica, que ha tingut lloc al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB).

Com cada any, aquest congrés ha reunit a experts internacionals de tot el sector de la bellesa per la qualitat de continguts científics i avanços tecnològics. En aquesta edició, s’han tractat moltes de les facetes científiques en medicina cosmètica com són: noves tecnologies per a la cura de la pell, cronobiología i mètodes anti-edat eficaces, creixement, cura i depilació capil·lar, tractaments cosmètics no invasius basats en fotònica, home-use-devices, ginecologia estètica, teràpies d’oncologia cutània, tractaments injectables o cirurgia plàstica per a pacients amb paràlisi facial.

Com a novetat, aquest any el congrés ha comptat amb demostracions en directe per videoconferència. En aquest espai, especialistes del sector han realitzat en directe tractaments de restauració capil·lar o rejoveniment facial per mitjà de pèptids, neurotoxines, sutures, fillers i mesoteràpia.

En aquesta edició, el congrés també ha comptat amb la participació de socis com Mesoestetic, Almirall o el Centre de Tecnologia Capil·lar (CTC).