BCB Participa en el congrés LIFE2018 a Transsilvània

31 maig 2018. Beauty Cluster Barcelona va participar al congrés International Conferenceof LIFE Sciences and Technology for WELLBEING en Cluj, Romania.
Convidats pel cluster Transylvania Lifestyle, el BCB va realitzar una ponència sobre el model cluster per desenvolupar la competitivitat de les empreses del sector de la cosmètica posant l’accent principalment en la importància de les activitats d’internacionalització per potenciar el dinamisme de la indústria.

En aquest marc, els clusters participants del Projecte Europeu Cosmetics 4 Wellbeing que compta amb el recolzament econòmic de CosmeGoInternational de la Comisiò Europea, i que té per objectiu millorar la competitivitat de les petites i mitges empreses (Pimes) mitjançant el desenvolupament d’una estratègia d’internacionalització, es van reunir per decidir els països que seran objecte d’estudi que facilitin la promoció de productes i /o serveis a l’exterior de les empreses associades.

En aquesta reunió, els líders del projecte van presentar també els seus paquets de treball, es van definir els següents a seguir i els objectius específics a complir a curt termini. La propera trobada se celebrarà en el mes d’octubre a París en el marc de la fira Cosmetic 360 organitzada per Cosmetic Valley.