20 MAI | Beauty Cluster i Alastria s’alien per impulsar el ‘blockchain’ al sector

Madrid, 20 de maig de 2021. El Beauty Cluster i Alastria han formalitzat una aliança estratègica per a impulsar la innovació amb tecnologia blockchain de les empreses de la cadena de valor de la cosmètica, perfumeria i cura personal.

Fruit d’aquesta aliança, es posarà en marxa una primera fase d’anàlisi per a buscar totes les aplicacions que té la tecnologia blockchain en el sector i en la qual participaran les principals empreses de cosmètica. Per a dotar de més força l’acord, el Clúster de la Bellesa d’Espanya s’adhereix com a soci de ple dret en Alastria per a formar part de les més de 500 empreses que impulsen l’aplicació empresarial i industrial d’aquesta tecnologia.

Aquesta aliança és una oportunitat única per a explorar la innovació en blockchain i el seu potencial per al nostre sector. La competitivitat de la nostra indústria passa per descobrir, entendre i implementar totes les tecnologies que puguin ser disruptives i estem convençuts que el blockchain serà una d’elles”, assenyala Ivan Borrego, director general del Beauty Cluster.

Celebrem l’adhesió del Clúster Beauty a Alastria, ens il·lusiona el pla de treball que hem planejat conjuntament col·laborant també, amb el nostre soci Inlea i més concretament amb el seu president Xavier Simó, amb qui destaquem personalment la rellevància de la col·laboració de Alastria en els Digital Beauty Awards que tindran lloc el pròxim 23 de setembre. Felicitem el Clúster per aquesta iniciativa i animem a tots els nostres socis experts en el desenvolupament i ús de la tecnologia blockchain en la presentació de solucions innovadores i ser candidats clars als premis que tenen alta notorietat”, afegeix Montse Guardia, directora general de Alastria.

La confiança i estreta col·laboració del Beauty Cluster amb Alastria reforça igualment l’estratègia de l’associació per a fer arribar el desenvolupament i els beneficis de la tecnologia blockchain a cada vegada més sectors empresarials en l’esfera internacional.

Qué és el blockchain?

Blockchain, i de manera general les tecnologies de registre distribuït (Distributed Ledger Tecnology o DLT), constitueixen una de les innovacions amb major potencial per a l’economia i la societat des de l’arribada d’Internet. Aquestes tecnologies tenen una enorme capacitat de transformació dels processos i models de negoci de tots els sectors empresarials.