Beauty Cluster, partner dels ‘New Luxury Awards 2020’

Barcelona, 14 de desembre de 2020. El Beauty Cluster, junt amb la ParfumPlus Magazine, col·labora per primer cop en els ‘New Luxury Awards‘, esdeveniment organitzat per The International Perfume Foundation (IPF) que es celebrarà el 12 de febrer de 2021 de forma virtual.

Què serà el perfum el 2025?
Amb la creixent demanda de productes naturals i envasos respectuosos amb medi ambient, el món animal i el benestar dels consumidors, les marques de perfums s’estàn adaptant per satisfer les necessitats dels consumidors.

La segona edició, els IPF New Luxury premiaràn a marques, perfumistes, dissenyadors o enginyers de packaging que hagin creat o comercialitzat perfums o envasos sostenibles seguint el ‘Nou Codi del Luxe’ durant 2020. El concurs també està obert a estudiants de packaging i perfumeria. L’objectiu és estimular la creativitat en els perfums i envasos adoptant el ‘Nou Codi del Luxe’ com a estàndard de sostenibilitat, mostrant al món que la indústria del perfum realmente es preocupa pel medi ambient, el món animal i el benestar dels consumidors amb total autenticitat, integritat i transparència.

Las nominaciones se anunciarán el 25 de enero de 2021. Los ganadores se darán a conocer durante la ceremonia de premios, la cual tendrá lugar el 12 de febrero de 2021.