Beauty Cluster y Corresponsables celebren la I Jornada Anual de RSC en el sector de la bellesa

Amb l’objectiu de crear un fòrum en el qual es doni visibilitat a les empreses que estan duent a terme accions de RSE el Beauty Cluster va organitzar juntament amb Fundació Corresponsables la I Jornada Anual de RSC en el sector de la bellesa.

Per mostrar la seva experiència en l’aplicació de polítiques concretes de RSE, representants de les empreses Birchbox, Martiderm i Laboratori – Fundació DAU van explicar els beneficis de les diferents iniciatives de RSE que han anat aplicant recentment.

Per acabar, després d’aquesta primera taula d’empreses, es va donar pas a un segon grup de ponents per debatre entorn de la innovació i el futur de la RSE, perspectiva institucional i noves tendències. En aquesta última taula, van participar Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat; Marina Romeo, Directora de la Càtedra UB-FA per a l’Integració Laboral de Personis amb Discapacitats; Jordi Julve, responsable de bellezaysolidaridad.com, i Ricardo Martín, director de Comunicació de Corresponsables.