CELEBRAT EL BEAUTY CONNECTING BUSINESS

Barcelona, 10 de maig de 2019. Beauty Clúster Barcelona ha organitzat en el marc del projecte europeu Cosmetics4Wellbeing, cofinançat pel programa COSME de la Comissió Europea, la jornada internacional “Beauty Connecting Business”.

Una trobada centrada en la col·laboració empresarial i la creació d’oportunitats per a marques, distribuïdors, envasos, matèries primeres, fabricadors contractats, disseny, proves, minoristes, especialistes en I + D + i, associacions, universitats i altres actors clau.

Els més de 70 professionals assistents relacionats amb el sector de la bellesa han pogut conèixer informació sobre tendències del mercat internacional i dades de mercat en Beauty per Euromonitor International. A més de la presentació d’oportunitats de negocis per a la col·laboració a França, Portugal i Romania per part dels managers clústers de cada país (Cosmetic Valley, AEBB i Transsilvània Lifestyle Clúster).

Així mateix, la jornada ha ofert l’oportunitat de col·laboració internacional a través de la iniciativa Cosmetics4Wellbeing i la Xarxa Internacional de Cosmetic Clústers de FranceClústers, l’associació nacional francesa de clústers.

Durant la sessió els assistents van poder aprofitar la dinàmica de reunions i espais de networking per a poder conèixer-se més i començar a treballar en diferents projectes de cara a futur.

Finalment, tots els assistents van gaudir d’una visita guiada al Parc Científic de Barcelona.