CELEBRADA LA BEAUTY TRENDS SUMMIT 2019

Barcelona, 09 de juliol de 2019. Barcelona, 09 de juliol de 2019. Aktiva Design i Beauty Clúster Barcelona, en col·laboració amb HP Graphic Arts i WGSN, han celebrat la jornada “Beauty Trends Summit 2019”. Una jornada per a conèixer el paradigma de la bellesa, les últimes tendències en la indústria de les cosmètica i perfumeria i les habilitats per a acostar-se a una nova generació de consumidors en l’era de la omnicanalitat.

Aquesta primera edició ha inclòs ponències sobre mercats internacionals, les principals tendències globals del sector de la bellesa i models de negoci omnicanal en cosmètica i perfumeria. Amb la finalitat d’ajudar les marques presents a analitzar la seva estratègia, posicionament i nous llançaments avançant-se a un futur tecnològic, digital i global.

Així mateix, els més de 170 assistents a la sessió han pogut descobrir les noves característiques dels consumidors de productes de bellesa, quines necessitats constrenyen en els consumidors més joves i com les empreses i marques han de conèixer i donar resposta tant als nous consumidors com als compradors ja consolidats de les seves marques.

Durant la sessió també s’ha tractat com el disseny dels productes crea una nova concepció experiencial per als i les consumidors de cosmètica i productes de cura personal.

El Beauty Trends Summit ha conclòs amb la celebració d’una taula rodona en la qual experts en retail, màrqueting, online, disseny, entre altres àmbits com Mariano Lesser de Aktiva Design, Isabel Mesa de WGSN, Helga Bruguera de Henkel, Pepa del Pozo de Montibello, José Gorbea de Hewlett-Packard i Ivan Borrego del Beauty Clúster Barcelona, que han pogut debatre sobre els reptes i tendències en el disseny i la creació d’experiències de les empreses i marques.