Bicosome s’endinsa a l’ecosistema ‘healthcare’

Bicosome ha desenvolupat una tecnologia que permet portar un principi actiu cosmètic o farmacèutic a la capa de pell adequada per optimitzar el seu efecte; un producte que comença a fer-se un lloc a la capital del healthcare amb l’ajuda del programa Road toBoston de ACCIÓ.

“A l’àrea cosmètica operem als Estats Units des del 2014 en un negoci que va creixent” explica Lucyanna Barbosa, CEO de la companyia. Ara bé, Bicosome volia anar més enllà i operar també en l’àmbit de la salut. “Veiem també molt potencial en malalties cròniques de la pell. Estem fent un projecte a l’àrea pharma i de medical device; i per això ens va interessar el Road to Boston”, explica sobre la motivació d’apuntar-se en aquest programa. Un d’aquests projectes és la col·laboració amb la companyia nord-americana Dermalytica, fruit de les reunions mantingudes a Boston durant la participació al programa. “ De fet, la col·laboració amb Bicosome permetrà a Dermalytica desenvolupar amb més garanties el seu projecte, presentat a la SBIR.

Segons Barbosa, el principal avantatge és “l’estalvi de temps que et suposa disposar d’algú allà que coneix el mercat i entén el teu projecte. Et pot introduir, presentar-te en les persones adequades i orientar-te sobri amb els qui hauries de parlar. T’obre moltes portes”.Unes portes, les obertes a Boston, que han de permetre a Bicosome avançar cap a un objectiu ambiciós: “separar-nos en dues unitats de negoci: cosmètics i pharma, amb models de negoci diferents”.