NOVES VOCALIAS A LA JUNTA DEL BCB

18 de juliol de 2018. BS Laboratories i Mesoestetic, nous membres de la Junta Beauty Cluster Barcelona renova la seva Junta Directiva amb la incorporació de dues noves empreses: Blue Sea Laboratories i Mesoestetic Pharma Group.

Blue Sea Laboratories és un laboratori especialitzat en el tractament simptomàtic de diferents patologies dermatológicas i afeccions bucodentales. Albert Fernández, director general, serà qui actuï com a representant de la companyia, situada a Alacant. Gràcies a l’entrada de Blue Sea Laboratories, el BCB enfortirà la seva presència a l’àrea del Llevant, incrementant la seva capacitat per fer activitats una zona geogràfica clau pel desenvolupament de la indústria de la cosmètica.

Mesoestetic Pharma Group és un laboratori farmacèutic especialitzat en el camp de la dermatologia i la medicina estètica amb presència en els cinc continents, que manté un ritme de creixement constant, conquistant nous mercats amb èxit gràcies a una visió global de l’evolució del sector de la cosmètica. Xavier Cardona, adjunt al CEO, serà qui se senti en la Junta en nom de l’empresa, aportant al clúster la expertise d’un laboratori de referència a nivell mundial.

Per la seva banda, Josep Alboquers, CEO de Perfumeries Júlia, deixarà el seu lloc en la Junta del BCB, encara que la cadena seguirà molt implicada en el desenvolupament d’activitats de l’entitat com a líders del Grup de Treball de Retail.

Beauty Cluster Barcelona mostra d’aquesta manera ser una organització de caràcter obert, renovant la seva Junta directiva en funció de les necessitats de cada etapa en la qual es troba, incorporant nous perfils que sens dubte ajudaran al creixement de l’entitat, que ja compta amb 150 associats.