CELEBRADA JORNADA TÈCNICA D’INNOVACIÓ EN COSMÈTICA

8 de març de 2018. Zurko Research i Beauty Cluster Barcelona han organitzat la 3ª edició de la Jornada Tècnica d’Innovació en Cosmètica en el marc del congrés CosméticaForum.

En el transcurs de la mateixa van tenir lloc diferents ponències el contingut de les quals va ser d’alt interès per als assistents. En primer lloc, Sofia Chalmers de Mintel, va presentar les últimes innovacions internacionals de productes, formats, textures, claims i tendències en l’àmbit de la cosmètica natural i dels complements alimentosos en bellesa.

En segon lloc, Pilar de Castro de Zurko Research, va parlar de la cura de la pell des del punt de vista del Microbioma i, Eni Gómez, de Centro de Tecnología Capilar, va exposar el concepte del Exposoma com a nou angle per abordar el desenvolupament de productes cosmètics capil·lars.

A continuació, Blanca Motos de AD Particles va presentar filtres solars d’última generació (filtres minerals) i Ana Gonzálvez de RNB Cosméticos, va donar a conèixer novetats en l’àmbit del desenvolupament de textures d’ús cosmètic. Per finalitzar, Cristina Jodar de AINIA va presentar tendències en cosmètica natural des de la perspectiva del consumidor.

Durant la jornada, a la qual van assistir més de 200 professionals, també va tenir lloc una taula rodona organitzada per la Sociedad Española de Químicos Cosméticos que va versar sobre cosmètica personalitzada.