CELEBRADA L’ASSEMBLEA GENERAL DEL BCB 2019

Barcelona, 16 de maig de 2019. Beauty Clúster Barcelona ha celebrat la seva cinquena Assemblea General Ordinària 2019 en Institut de Químic de Sarrià (IQS), a la qual van assistir més d’un centenar de professionals del sector de la bellesa.

La jornada s’ha iniciat tractant els temes relatius a la gestió de l’entitat, estat financer, projectes en marxa i plans estratègics a futur. Així mateix, aquesta trobada ha servit per a destacar la creació de la Beauty Business School, entitat de formació impulsada pel BCB, que oferirà formació a professionals del sector beauty en diferents àrees de coneixement com el màrqueting, business, entre altres.

Un altre dels punts importants que s’han tractat en aquesta jornada ha estat la renovació de la Junta directiva del Clúster. Tim Eaves (Quadpack), deixa el seu lloc de president de l’entitat per a ser vicepresident estratègic. Elena Grau (EG Active), fins ara vicepresidenta, es converteix en la nova presidenta de l’entitat per a l’any vinent. En el seu lloc, comença com a vicepresident operatiu Alex Vallbona (Birchbox), que deixa el seu lloc com a vocal, per a ser substituït per Montse Martí (Martiderm), qui ocupava el càrrec de vicepresidenta estrátegica aquest últim any en l’entitat.

A més, s’ha informat a tots els assistents que s’obrirà la possibilitat a una empresa sòcia de formar part de la Junta directiva incorporant-se com a vocal en els pròxims mesos.

Durant l’assemblea també s’ha parlat de la constitució del Consell Assessor del Beauty Clúster Barcelona. Un òrgan consultiu format per professionals de diferents àrees del sector de la bellesa i amb una amplia carrera professional, que assessorarà la Junta del BCB i també representarà a l’entitat en diferents esdeveniments.

En aquesta cinquena Assemblea General Ordinària del Beauty Clúster Barcelona, l’entitat ha volgut agrair el suport dels membres que acompanyen al BCB des de fa un lustre, amb una placa commemorativa per la seva membresía.

La jornada ha finalitzat amb la ponència de David del Rosari, autor de “El libre que la teva ment no vol llegir”, qui ens va parlar sobre la neurociencia aplicada al sector de la bellesa, als objectius empresarials i a l’equip humà que conformen les companyies.