SESSIÓ DE DADES DE MERCATS INTERNACIONALS

Barcelona, 15 de novembre de 2018. El Beauty Cluster Barcelona ha celebrat la jornada sobre “Dades de Mercats Internacionals en el sector cosmètic”, a la qual han assistit més de 80 professionals del sector de la bellesa.

La jornada ha tingut com a objectiu presentar l’anàlisi en profunditat que ha realitzat Beauty Cluster Barcelona i Euromonitor sobre el sector cosmètic en 23 països. La sessió s’ha centrat en 5 d’aquests 23 mercats: Mèxic, Índia, Corea del Sud, Emirats Àrabs i Estats Units.

Aquesta anàlisi, disponible per a socis del BCB, mostra dades macroeconòmiques recents del sector beauty segons diferents categories: fragàncies, skin care, cosmètica de color, haircare, cosmètics (global). A més de les últimes tendències, aspectes clau de cadascun dels mercats analitzats, així com els principals actors retails, marques i canals. D’altra banda, l’estudi també abasta les últimes innovacions en packaging i ingredients.

Aquesta anàlisi s’ha emmarcat en un projecte de col·laboració amb clúster internacionals de França, Romania, i Portugal i ha rebut el suport del programa COSME de la Unió Europea.

Adicionalment, el clúster ha anunciat l’inici d’una col·laboració amb Euromonitor per a proveir a baix cost informació de mercat de totes les categories de Beauty and Personal Care, Ingredients i envasos de 20 mercats internacionals. Els socis interessats poden sol·licitar ja informació i rebran els informes a partir de gener de 2019.