CELEBRADA LA SESSIÓ SOBRE MARKETPLACE

29 novembre de 2018. El Beauty Cluster Barcelona en col·laboració amb BirchBox i Tandem Up, consultora especialitzada en mercats online, ha organitzat una sessió sobre marketplace dirigit al sector cosmètic.

La jornada ha tingut com a objectiu donar a conèixer les oportunitats que ofereix el marketplace i com integrar aquest recurs en l’estratègia d’internacionalització de les empreses.

La sessió s’ha iniciat amb Mónica Casals, CEO de Tandem Up, qui ha explicat les oportunitats que ofereixen els mercats online. A continuació, Victoria Vera, eCommerce & Business Deputy Director de ICEX, ha parlat sobre com internacionalitzar els productes i marques a través del mercat online i els processos que han de seguir les empreses per aconseguir aquest objectiu.

Els més de 80 assistents a la jornada també han pogut analitzar casos d’èxit com el de Martiderm. Montse Martí, CEO i copropietària de la companyia, ha estat l’encarregada d’explicar la seva experiència al mercat xinès a través del marketplace TMALL i com aquesta estratègia els ha ajudat en el seu pla d’expansió i internacionalització.

Per finalitzar, Alex Vallbona, CEO de BirchBox, ha moderat una taula rodona sobre reptes i oportunitats que representen aquest tipus de plataformes per al sector de la bellesa.