Celebrada la trobada amb empreses britàniques

Barcelona, 29 de septembre de 2015 – AVui s’ha celebrat la primera edició de Meet-the-Buyer, una nova iniciativa que posa en contacte a mempreses espanyoles ueva iniciativa que pone en contacto a empresas locals amb empreses britàniques proveïdores d’ingredients i principis actius per a la industria beauty.

La jornada, organitzada per l’Oficina de Comerç e Inversió del Consulat General Britànic de Barcelona en col·laboració amb el Beauty Cluster Barcelona, tenia per objectiu apropar la oferta britànica a les necessitats de la cadena de valor i explorar possibles acords comercials bilaterals.

Un total de nou empreses britàniques i 17 empreses locals han participat a la trobada que ha inclós ponències sobre el sector, presentacions de les empreses, reunions B2B i activitats de networking.

Per a les empreses locals, entre les que han figurat Special Chemicals, Genocosmetics Lab, Lipotec i Aina de Mô, aquesta iniciativa ha suposat l’oportunitat de conèixer millor el sector en el Regne Unit i les oportunitats d’inversió.

El Beauty Cluster Barcelona ha participat activamente a la organització de Meet-the-Buyer i el seu gerent, Ivan Borrego, ha ofert una ponència sobre l’estat del sector a España i Catalunya.