CLAUSURA DEL MÀSTER DERMOFARMACIA

Barcelona, 20 de maig de 2019. El Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Fisicoquímica sota la direcció acadèmica del professor Dr. Alfonso del Pou ha celebrat en la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona un acte acadèmic amb motiu de la clausura de la catorzena promoció del Màster Dermofarmacia i Cosmetología.

L’acte, presidit pel degà de la Facultat de Farmàcia, Dr. Jordi Camarasa i diferents representants d’entitats col·laboradores, entre els quals es trobava Ana Rocamora, presidenta de la Societat Espanyola de Químics Cosmètics i Ivan Borrego, director General de Beauty Clúster Barcelona.

La sessió ha comptat amb la ponència de Ambra Orini, fundadora i codirectora de l’agència The Beauty Makers, qui ha parlat sobre “Les tendències de la cosmètica el futur: com les macrotendencias globals canviaran l’escenari Beauty 2022”.

L’acte ha conclòs amb el lliurament dels diplomes als alumnes d’aquesta promoció, i unes breus intervencions per part dels membres de la Mesa Presidencial.