Col·laboració de la Fundació DAU i el Beauty Cluster amb Educaweb en un projecte social

La Fundació DAU i el Beauty Cluster han tingut la sort de poder col·laborar amb EDUCAWEB en el Projecte de Vida Professional, promogut per l’Ajuntament de Barcelona, Fundació Barcelona Formació Professional, Consorci d’Educació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Associació empresarial Fem.Cat.

En el marc del projecte, es realitzen diferents visites a empreses i organitzacions socialment responsables. En aquest sentit, l’objectiu d’aquesta activitat és conèixer els diferents perfils professionals presents en l’organització i els valors,  i utilitzar la visita a les instal·lacions per tal de poder copsar el paper dels diferents professionals en l’activitat de l’empresa.

El passat dia 4 de juny un grup d’alumnes de formació professional van visitar la Fundació i Laboratori DAU, sòcia del Clúster i encarregada de la missió social de reinserir laboralment a malalts amb TMS.  Els alumnes van poder conèixer la tasca que fa la Fundació així com el treball de les persones amb TMS al laboratori, on s’encarreguen de tasques d’empaquetament primari i secundari de productes farmacèutics i cosmètics.

Va ser molt interessant, també des de la perspectiva orientadora que l’alumnat entengués com es treballa per la integració de persones amb trastorns mentals a nivell laboral, amb equitat i igualtat vers les oportunitats respecte als altres treballadors.

Els alumnes van marxar amb un detall que els van regalar, un punt de llibre molt bonic! Des de el Beauty Cluster Barcelona volem agrair a Montserrat Oliveras d’Educaweb la oportunitat de col·laborar i aprendre que ens ha suposat aquesta experiència.


IMG_20150604_090940167