El Consell Assessor del Beauty Cluster és un òrgan consultiu que assessora la Junta Directiva i que constitueix una peça fonamental per a aportar coneixement i opinió experta a l’entitat. Aquest organisme està integrat per professionals de llarga trajectòria, prestigiosa experiència i ampli coneixement en el sector de la bellesa.

Els objectius del Consell Assessor són:

  • Aportar idees, iniciatives i oportunitats de projectes per a fer més competitiu al sector, fomentar la innovació o cobrir necessitats estratègiques del sector a mig/llarg termini.
  • Ajudar la Junta, grups de treball i equip del BCB en l’avaluació i presa de decisions respecte a activitats, projectes, estudis, idees d’innovació, articles opinió i altres accions relacionades.
  • Participar, en representació del BCB, en taules rodones, jornades, congressos i altres activitats en els quals poder compartir el seu coneixement.
  • Contribuir amb el seu coneixement a establir un Roadmap del sector Beauty a 10-15 anys vista que serveixi com a visió per a les empreses que componen el clúster.

MEMBRES DEL CONSELL ASSESSOR

Barcelona, 1943. Enginyer Químic IQS. Promoció del 1966. Va ser Cap de Projectes del Laboratori de Recerca i Desenvolupament (I+D+i) d’Antonio Puig i ISDIN. Development Manager Prestige Puig Beauty Brands. 1967-2012. President de la SEQC. 1982-1986. President de la CTT núm. 84 del AENOR.Normalització de Productes Cosmètics. Normes UNEIX-CEN-ISO. President del Comitè Assesor de Cosmetología del Ministeri de Sanitat i Consum. 1991-1994. Professor i Conferenciant en cursos de Cosmètica i Dermatologia i en Masters de post-grau. Ha participat com a ponent en Congressos Nacionals i Internacionals. Ha publicat en revistes especialitzades en els àmbits de Cosmètica i Dermatologia tant Nacionals com Internacionals.

La Corunya, 1945. Llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona. Especialitzat en Bioquimica, Microbiologia i Enzimologia. ExProfesor ajudant en el Departament de Química-Física de la UB. Professor-ponent en conferències en Juan de la Cierva i antic col·laborador en CSIC. Redactor i ponent en les primeres jornades Nacionals de la Qualitat en la Indústria Cosmètica. Creador del primer comitè científic en la SEQC i membre de la seva Junta directiva en dues etapes diferents. Va ser director de recerca,direcció tècnica i direcció de fàbrica en Laboratoris Eugene Gallia del grup L’Oréal-Nestlé durant 20 anys, director general de Cosmetec Internacional, director general de Biopharma S.A. i president d’empresaris Gallecs a Catalunya i Andorra. Actualment assessora a empreses i és director tècnic i de fàbrica en Indústries Oriol.

Arenys de Mar, 1945. Va treballar a l’empresa Puig des de 1960, on va començar la seva formació com a perfumista el 1968 i durant 45 anys es va dedicar a la creació de les fragàncies de les marques nacionals i internacionals de la companyia. L’any 2010 l’empresa Puig l’anomena “Maître Parfumeur”. El 2017 culmina la seva trajectòria amb el llançament internacional de la seva pròpia marca amb una col·lecció de perfums amb el seu nom.

Barcelona, 1951. Farmacèutica i membre de la Reial Acadèmia de Farmàcia. Vocal de cosmètica de la junta de govern del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (14 anys). Membre del comitè científic de la volia nacional de Dermofarmacia del Consell General de Farmacèutics. Vocal de cosmètica de AEFI secció Catalana. Fundadora i directora del Gabinet Tècnic-Farmacèutic MCamps i sòcia de la Societat Espanyola de Químics Cosmètics.

Barcelona, 1952. Llicenciat en Químiques per la UAB ha estat docent en diferents cursos internacionals en l’àrea comercial. Va exercir càrrecs directius en Industrial Química LASEM (IQL) i UNIQEMA (antiga UNICHEMA del grup UNILEVER). Durant més d’una dècada va dirigir el departament comercial i de màrqueting de Provital S.A. (actius cosmètics d’origen botànic).

  • Gabriel Buendía Bordera

Barcelona, 1982. Llicenciat en Biologia i Bioquímica i màster en Enginyeria Biomèdica i Aplicacions de la Llum i el Làser a la Medicina. Director Científic de l’Institut de Fotomedicina en Centre Mèdic Teknon, on també exerceix de Director Académico d’un Màster Online de Làser per a Dermtòlegs. Secretari de la Junta Directiva del clúster de Fotònica SECPhO. Àmplia experiència en els sectors de tractaments dermatològics i estètics, cirurgia làser, disseny experimental, estudis d’eficàcia i assajos clínics de productes cosmètics i dispositius.