CURS DE BEAUTY VISUAL MARXANDATGE

Barcelona, 04 de març de 2019. La Beauty Business School ha celebrat el dia 8 de febrer a Barcelona i l’1 de març a València el seu “Curs d’especialització en Beauty Visual Marxandatge”.

La formació ha tingut com a propòsits explicar els principals conceptes i estratègies del Customer Journey relacionades amb el punt de venda, el producte i l’espai. A més de donar a conèixer quins components tecnològics ens poden ajudar en el punt de venda, generant engagement amb el target i aconseguint fans de marca. I, finalment, conscienciar de la importància de les tècniques que permeten gestionar estratègicament la marca (Branding) i les emocions que aquesta transmet als públics objectius i potencials.

Aquest primer curs organitzat per la Beauty Business School (BBS) han assistit més de 60 alumnes de perfils professionals relacionats amb el màrqueting, delegats comercials, product managers, escaparatistas i visual merchandisers. Després de la sessió tots els inscrits han obtingut un diploma acreditatiu d’assistència atorgat per la Beauty Business School i el Beauty Clúster Barcelona.