Descobreix el 6th Beauty Innovation Days


Barcelona, 7 de desembre de 2020
. El Beauty Clúster organitza la sisena edició del Beauty Innovation Days (6BIDs), esdeveniment anual d’innovació referent en el sector de la bellesa, que se celebrarà del 26 al 29 de gener de 2021 en format virtual i íntegrament en anglès per facilitar la participació internacional. Aquesta nova edició recollirà les últimes novetats en tota la cadena de valor i connectarà a participants de tot el món interessats en innovació cosmètica, perfumeria o cura personal.

A falta de dos mesos perquè comenci, el 6BIDs compta ja amb més de 600 professionals internacionals registrats i una trentena d’empreses expositores, a més de comptar amb el suport de més de 25 entitats col·laboradores tant nacionals com internacionals.

Un cop més, l’esdeveniment aposta per un programa científic d’alta qualitat, que inclourà inspiradores sessions magistrals d’experts internacionals, destacant la presentació dels principals llançaments innovadors mundials en skin care, hair care i body care per part de Mintel. A més, entre els més de 50 ponents internacionals, ha confirmat la seva participació el Professor Desmond Tobin, director del Charles Institute of Dermatollogy de l’University College de Dublín, que impartirà una masterclass sobre coloració de cabells i envelliment.

A més es presentaran més de 40 projectes innovadors en format elevator pitch per part de la indústria, representant tota la cadena de valor, amb la presència d’empreses clau en el sector. La hiper-personalització, la intel·ligència artificial a la bellesa, la sensorialitat i la recerca en noves textures o les últimes innovacions en packaging cosmètic són algunes de les temàtiques que completaran l’agenda d’aquest any. Així mateix, es donaran a conèixer els últims llançaments en formulació, com a part de la vuitena edició del ‘Cosmetics Formulation eForum’, que tindrà lloc en el marc del 6BIDs. El colofó el posarà la segona edició del ‘Fòrum d’Inversió per Startups’, en què es presentaran diferents projectes de nova creació a la recerca de finançament en l’àmbit de la cosmètica, perfumeria o cura personal.

Des del passat mes de novembre la plataforma online per la qual es transmetrà el 6BIDs, que també compta amb una APP exclusiva per a dispositius mòbils (Android i iOS), està disponible per a tots els inscrits i permet descobrir amb antelació totes les possibilitats que ofereix aquest espai digital all in one. Els assistents podran programar i mantenir reunions B2B amb la resta de participants a través de la mateixa plataforma, sense necessitat de sortir d’aquesta o descarregar-se una APP adicional, promovent la interconnexió entre professionals de sector i generar oportunitats de negoci.

Tota la informació actualitzada i disponible a: www.beautyinnovationdays.com

Per a més informació contacta amb: comunicacio@beautyclusterbarcelona.com