ATTARIAT és un Grup de Distribució de Cosmètica Nicho, orgànica i natural.

Establert des de 2013 a la ciutat de Cadis, som també una botiga online i física amb una selecció molt curada de cosmètica nínxol, orgànica i natural.

E-COMMERCE / RETAIL

ATTARIAT és pionera a portar marques en exclusiva a Espanya per primera vegada.

Les marques que podràs trobar a ATTARIAT es caracteritzen per ser empreses que no pertanyen a multinacionals, la majoria han estat fundades per dones i tampoc no fan publicitat. Aposten per una cosmètica tan saludable com sigui possible utilitzant ingredients naturals i orgànics. I a més de cuidar la nostra pell, també es preocupen del medi ambient destacant el seu compromís amb la sostenibilitat.

Treballem amb marques en què creiem al 100%. Quan triem noves marques, som extremadament selectius i sempre esperem que aparegui la marca adequada. Hem de creure a la marca abans d’esperar que altres ho facin! La base del nostre èxit és creure en allò que fem i en les marques amb què treballem. El nostre cor és present en tot el procés des que el producte ens és presentat fins a la seva presentació als prestatges de la nostra botiga física, ATTARIAT.

DISTRIBUCIÓ

Busquem treballar amb altres empreses que comparteixin la nostra filosofia per poder créixer i oferir el millor i més exclusiu servei. El nostre objectiu és construir una associació genuïna amb la marca que distribuïm i guiar-la en la seva expansió i creixement així com amb els retailers.

Actuem com a distribuïdor exclusiu de diverses marques europees i no europees a tot Europa.

Actualment treballem amb diferents tipus de retail: botigues físiques, farmàcies, e-commerces, salons de bellesa, concept stores, etc.

Coneix més sobre Attariat