LUZI AG és una empresa familiar suïssa especialitzada en el desenvolupament de fragàncies compostes a mida.

Fundada el 1926 per Hermann Luzi, la nostra empresa va començar amb l’objectiu primordial de produir fragàncies úniques i innovadores per a indústries com la de la cura personal i els detergents. Després d’anys d’èxit, l’empresa va passar a les mans d’Eduard Altenburger el 1952. Des de llavors, la família Altenburger dirigeix l’empresa amb gran èxit.

Amb seus a Suïssa, França i Malàisia, el nostre expert equip internacional de vendes i els nostres socis locals a més de 100 països garanteixen un servei eficaç i excepcional, des de l’assessorament regulatori competent i l’assistència tècnica orientada a la recerca de solucions fins a la gestió de l’exportació dels nostres productes.

En col·laboració amb FEPLA SL, el seu representant i distribuïdor a Espanya, l’empresa ha consolidat la presència i activitat de la seva marca al mercat espanyol gràcies als seus innovadors productes de perfumeria (fragàncies fines), cosmètica, cura corporal i capil·lar, cura de la llar i ambientadors.

Altament creatius, dominem l’ofici de la perfumeria per crear fragàncies modernes i d’alta qualitat destinades a una clientela exigent que engloba moltes categories com ara perfumeria, cosmètica, llar i productes industrials. Oferim solucions creatives i productes eficaços, juntament amb una fabricació exclusiva clau en mà i assistència al client, cuidant al màxim les nostres duradores relacions de col·laboració.

La responsabilitat corporativa està en la nostra essència i la seu central recentment inaugurada reflecteix a la perfecció aquest enfocament de gran importància per a nosaltres. A més, donem gran importància a la qualitat, la seguretat i la compatibilitat mediambiental de totes les nostres fragàncies i som membres actius de la IFRA.