Anubis contribueix a la millora del benestar i la qualitat de vida de la societat proporcionant als centres d’estètica, Medical-Spa i clíniques estètiques els tractaments estètics professionals més avançats del mercat. Amb un alt component d’innovació i desenvolupament basat en resultats i una alta capacitat de resposta i adaptació que permeten cobrir al màxim les necessitats específiques de cada client.

Amb 40 anys d’experiència, Anubis Cosmetics desenvolupa tractaments d’alta eficàcia i tecnologia cosmètica, unit a un equip professional compromès i altament qualificat, la converteix en un referent del sector de la cosmètica professional i la posiciona entre les marques líders del mercat.

Compten amb una important i sempre creixent xarxa de distribució internacional, present a més de 44 països. A cadascun d’ells s’adapten a les necessitats dels seus clients i a les diferents realitats i tipus de mercat, seguint, avaluant i donant suport constant en les seves evolucions, amb l’objectiu de continuar creixent al seu costat i expandint-se internacionalment fins a ser presents als 7 continents.

Continuen impulsant el seu negoci sobre la base d’empresa familiar, creada a partir del caràcter inquiet i emprenedor de la família Sainz. Mantenint les premisses inicials de proximitat i flexibilitat que permeten adaptar-se a les necessitats dels seus clients en un mercat molt competitiu i en contínua evolució.