Som una empresa familiar de Barcelona, capdavantera en distribució d’alcohol etílic i fabricació de productes desinfectants, plaguicides i cosmètics tant pel mercat espanyol com europeu.
Des del nostre naixement el 1889 no hem deixat de créixer. Dividim la nostra activitat en 2 empreses: Alcohols Montplet i Laboratoris Montplet.

  • Alcoholes Montplet està especialitzada en la distribució industrial i en la comercialització d’alcohols etílics, barreges alcohòliques i altres dissolvents, estant present a més de 20 països a nivell internacional.
  • Laboratoris Montplet s’especialitza en l’elaboració, l’envasament i la distribució de productes antisèptics, repel·lents d’insectes, pediculicides i productes de cura personal.

A Montplet sempre hem apostat per l’R+D per continuar creixent i oferir productes de primer nivell que atenguin les necessitats del mercat.
Fabriquem per a empreses líders a cadascun dels seus mercats i també creem i produïm marques pròpies, com Montplet o Newell.
La sostenibilitat i la filosofia zero-waste són cada vegada més importants a la societat i Montplet n’és conscient: volem contribuir en la mesura del possible a la millora dels processos, en totes les etapes de fabricació i distribució dels nostres productes, pensant sempre en la reducció de la petjada ecològica i en la cura i respecte del medi ambient.

Coneix més sobre Montplet