GH és una marca de cosmètica creada i desenvolupada el 2017 sobre la base de l’experiència en Dermofarmàcia adquirida per la seva fundadora Gema Herrerías. Gh són les inicials del nom. El farmacèutic exerceix una tasca fonamental en l’elaboració de fórmules magistrals, així que es pot dir que és una evolució natural de la nostra professió. El seu afany per donar valor al consell farmacèutic, buscant productes eficaços davant de les necessitats que detectava dia a dia a la seva Farmàcia, és el que el va portar a crear aquesta línia de productes.

Situat a Sevilla, avui dia compta amb un departament d’I&D&I (Recerca & Desenvolupament & Innovació), format per un equip d’experts de gran experiència, i que estem al dia de les darreres novetats i els millors ingredients cosmètics. GH té dues premisses clares que són l’eficàcia i la transparència, sense perdre l’essència de la farmàcia: la proximitat. Des de GH donem suport a reivindicacions honestes, claims avalats per estudis d’eficàcia ia més som transparents aportant informació detallada de les nostres fórmules i de les concentracions d’ingredients emprades.

Com a marca sevillana defensem fidelment el producte nacional, i encara més si és local. És un valor afegit que genera més confiança i compromís, amb un suport humà de proximitat, i fomenta l’enriquiment de la zona, així com genera llocs de treball.

Coneix més sobre GH Gema Herrerias