Confirmada la participació del Prof. Dr. Laurent Misery en la setena edició del Beauty Innovation Days

Barcelona, 14 de desembre de 2021. El Beauty Innovation Days, congrés orientat a la formació, innovació i interconnexió de professionals del sector de la cosmètica i la cura personal, comptarà amb una masterclass del Prof. Dr. Laurent Misery, dermatòleg pioner en el camp de la neurocosmética i la pell sensible.

El Prof. Dr. Laurent Misery, és professor de dermatologia en la Universitat de Western Brittany, cap del departament de dermatologia de l’Hospital Universitari de Brest, director del Laboratori de Neurociències de Brest i president de la Societat Francesa de Recerca Dermatològica. Està especialment interessat en la relació entre la pell i el sistema nerviós, des del punt de vista biològic (co-cultures entre les cèl·lules de la pell i les neurones) fins al clínic (pruïja, pell sensible) o psicològic. És fundador i director del Laboratori d’Interaccions Neurons-*Keratinocytes (LINK) en la Universitat de Brest i el seu equip realitza recerca traslacional de la picor, des dels aspectes fonamentals (biològics i fisiològics) fins als fisiopatològics, clínics, psicològics i terapèutics.

De les publicacions més conegudes del Prof. Misery, destaca “La pell neuronal o nervis a flor de pell”, en la qual va evidenciar la connexió directa entre la psique i la pell, pel seu origen comú. Implicat en la recerca en neuroinmunodermatología, Laurent Misery és un referent en la recerca dels mecanismes biològics entre les cèl·lules del sistema nerviós i la pell.

Aquesta edició del Beauty Innovation Days se celebrarà del 21 al 25 de febrer de 2022, en format híbrid. Els dies 23 i 24 de febrer seran presencials a Barcelona (sense retransmissió en directe) i la resta seran en format en línia. Hi haurà una plataforma digital habilitada per a veure les formacions en línia i, a més, interconnectar amb els assistents, ponents i expositors.

Aquesta masterclass s’uneix a un programa molt complet, en què comptarem amb experts de tota la cadena de valor.