El Beauty Cluster, en col·laboració amb Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià, impulsa un any més el Concurs Internacional de Perfumeria – Mouillette d’Argent. En l’edició 2021, amb la violeta com a protagonista, es va batre rècord d’assistència amb un total de 112 perfumistas de 25 països en el que ja es coneix com el concurs referent internacional de la perfumeria.

El concurs està destinat a perfumistas de qualsevol nacionalitat que desitgin donar a conèixer la seva capacitat creativa. S’emmarcarà dins de la Fira “Maridatge dels Sentits” i formarà part de les activitats anuals de la BOW (Barcelona Olfaction Week). Qualsevol creador perfumista podrà presentar a concurs un sol perfum, sempre que aquestes creacions incloguin l’essència o la nota olfactòria seleccionada per a aquesta edició, la rosa.

Els perfumistes podran optar al premi del jurat en dues categories diferents: perfumistas professionals (que treballen en la indústria) i perfumistas independents. Addicionalment, tots els perfums presentats competiran pel premi del públic. El Jurat, presidit pel mestre perfumista Sr. Rosendo Mateu i conformat per un grup d’experts en el món del perfum, el disseny, la gastronomia, l’art i els guanyadors de l’edició del 2021, serà l’encarregat de seleccionar entre tots els perfums enviats 6 de cadascuna de les dues categories per a passar a la final, i dels quals es triarà el millor perfum. Aquests 12 perfums finalistes seran els que competiran per a convertir-se, un d’ells, en el guanyador per votació del públic en general.

En aquesta 5a edició, els perfumistas participants hauran de presentar abans del 15 de febrer un perfum que contingui la nota de rosa, nota també protagonista del Maridatge dels Sentits.

Per a inscriure’s hauran d’emplenar el següent formulari:

 

En cas de tenir dubtes sobre el procés d’inscripció, podreu enviar un correu electrònic a: concursperfumteia@gmail.com

L’organització del certamen es reserva el dret d’admetre o rebutjar candidatures inscrites si no s’ajusten a les condicions d’aquestes bases o presenten qualsevol altra deficiència o defecte de forma, inclòs el no haver complert els terminis publicats per a qualsevol de les fases del present concurs. La inscripció al Concurs tindrà un cost de 70 € i es farà a través de www.aineaperfums.com en ‘Concurs de Perfumeria’.