Barcelona, 15 de desembre de 2021. El Beauty Cluster ha posat a la venda per al gran públic una sèrie limitada de 500 unitats dels perfums guanyadors del III Concurs Internacional de Perfumeria – Mouillette d’Argent (edició 2019). Els perfums, “Effluves de Jasmins et Magnolias” i “Jasmin d’un Raid Marrocain”, han estat creats pels perfumistas Daniel Pescio (França) i Sandra Iruela (Espanya) i tenen com a nota olfactòria protagonista el gessamí.

“Effluves de Jasmins et Magnolias” és una combinació de notes florals i cítriques que et transporten al mític barri del Castre de San Francisco, a les seves avingudes d’arbres de magnolias i jardins de gessamins salvatges. Mentre que, “Jasmin d’un Raid Marrocain” és una fragància repleta de matisos orientals amb concordes de chypre, pachulí, ládano i bergamota que et porten fins a Marrakesh, la seva olor intensa i impregnada d’espècies recorda a l’ambient dels grans basars.

L’embalatge dels perfums ha estat creat per Jorgina Diaz Soley, quan era estudiant de l’Escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell, gràcies al “Programa Talent Creatiu” del departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, i produït i fabricat per Rafesa; empresa patrocinadora del concurs entre altres rellevants dins de la indústria.

Totes dues creacions ja estan a la venda, des de principis de desembre, i es poden trobar en algunes de les perfumeries més prestigioses del país: Les Topettes, Isidro Cosmetic Shop, Perfumeria Vall i Perfumeria Règia; totes elles a Barcelona. Així com en una selecció de botigues de Perfumeria Júlia, tant a Andorra (Els Escaldis i Illa Carlemany) com en la resta del territori nacional: Barcelona (Rambla Catalunya), Mataró, València (Ruzafa), Madrid (carrer Gènova), Saragossa i Bilbao. També es poden adquirir online a: COMPRAR ONLINE