Barcelona, 15 de febrer de 2022. Els primers Beauty Innovation Days Awards ja tenen finalistes. Després d’un llarg període d’anàlisi de les més de 40 candidatures presentades, el jurat, compost per experts del sector, va seleccionar a les tres millors innovacions dins de cadascuna de les 6 categories.

El Beauty Cluster, amb la finalitat de potenciar i posar en valor l’esforç de totes aquelles companyies que promouen la innovació i la ciència dins del sector bellesa, va decidir apostar aquest 2022 pels Beauty Innovation Days Awards. Uns premis en els quals, més enllà de reconèixer la labor de les empreses per promoure la millora contínua en productes, processos i serveis, es premia la col·laboració entre companyies, i el compromís de les mateixes amb el medi ambient, amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal.

Els guanyadors es donaran a conèixer el 24 de febrer a Barcelona, en el marc dels 7th Beauty Innovation Days, la trobada anual en innovació, amb visió 360 graus i internacional, de tota la cadena de valor de la indústria de la bellesa.

Llistat de finalistes de l’edició 2022

  • Best collaborative innovation project: Quimivita, Ilos Cosmetics i Provital.
  • Most innovative technology: Fuelium, Amita HC, Bella Aurora Labs.
  • Best innovation strategy: Inquiaroma, Biofarma i Uriach.
  • Best sustainable innovation: Eurofragance, Quadpack i Arlés Ibérica.
  • Most innovative start-up: MAAR, Antalgenics i Ilos Cosmetics.
  • Most innovative company: Foreo, Bella Aurora Labs i Lipotrue.