TWO POLES es presenta com la cosmètica del futur, eficaç i fàcil d’entendre, que vol promoure un nou paradigma al sector: una cosmètica empoderada, respectuosa i transparent.
Per fer-ho, l’empresa treballa seleccionant els ingredients més eficaços i respectuosos per a la pell, unint aquells naturals amb els ingredients sintètics proporcionats per l’evidència científica. Així neix Two Poles. La unió de dos pols que no són oposats: naturalesa i ciència, eficàcia i honestedat. Sent sostenibles i respectuosos amb tota mena de pells.

Two Poles és una marca honesta que concentra i combina el millor de la natura amb l’eficàcia que aporta la ciència. Assegurar un estudi rigorós de cada ingredient i afegir-hi el percentatge indicat de cadascun per aconseguir-ne l’efectivitat. La majoria de les fórmules de la marca contenen més del 95% d’ingredients naturals i no porten al·lèrgens. Ideals per a tot tipus de pell, fins i tot les més sensibles. Una de les màximes de l’empresa és apoderar el consumidor/a explicant-li exactament per a què serveix cada ingredient i així pugui comprar només allò que veritablement necessita.