El 2018 comença aquest projecte després de la recerca de productes de bellesa, efectius per als diferents problemes que pateix la nostra pell a mesura que anem complint anys mentre que la nostra rutina de la cura de la teva pell es converteix en un ritual plaent. Aspirem a desenvolupar una gamma de productes cosmètics eco friendly que representi dones lluitadores, per això la nostra senya d’identitat és una pantera.

WILD RAIN COSMETICS és una nova marca de cosmètica efectiva, que va més enllà de la cura de la nostra pell en generar noves experiències i crear moments únics. Amants de les sensacions i fanàtics per aconseguir uns resultats radiants a la nostra pell mentre gaudim d’aquell moment únic del dia sorgeix Wild Rain, destinat a dones lliures que busquin una altra percepció de la cura.

Els nostres productes elaborats amb ingredients innovadors i efectius aconsegueixen resultats visibles, alhora que ens submergeix en un moment únic cada dia.

L’amor incondicional i la recerca incansable pels millors principis actius ha portat a la creació de Wild Rain Cosmétics, nascut al Mar Mediterrani.

Coneix més sobre WILD RAIN COSMETICS