Barcelona, 21 de desembre de 2021. Com cada any en aquestes dates assenyalades, el Beauty Clúster va celebrar el seu tradicional còctel de Nadal. La situació sanitària va convidar a ser prudents, prevalent la seguretat i el benestar de tots els associats, i optant pel format virtual. En aquesta ocasió, es van reunir al voltant de 40 professionals de tota la cadena de valor del sector en una plataforma innovadora i intuïtiva, en la qual el networking es tornava un joc en el qual connectar i estrènyer llaços amb la resta de membres era part de la diversió.

Durant la jornada es va presentar el tancament de l’exercici, amb l’entrada de 35 nous associats a l’ecosistema del clúster. D’aquesta manera, contínua en la senda del creixement que li ha acompanyat des de la seva constitució en 2014. Durant 2021 s’han unit al clúster 35 noves empreses de tota la cadena de valor de la nostra indústria, des de la creació de producte fins a la seva comercialització. Componen actualment el clúster més de 220 empreses del sector, sent considerat ja el major clúster de cosmètica, perfumeria i cura personal d’Espanya, el major de parla hispana en el món i el segon major del sector a Europa.

En un moment complex d’incertesa, com el que estem vivint, el sector ha respost apostant pel Beauty Clúster com a eina per a ajudar les empreses a innovar, internacionalitzar, formar-se, digitalitzar-se, connectar i col·laborar.

Si desitges que la teva empresa s’integri en el nostre ecosistema de col·laboració pots escriure’ns a hello@beautycluster.es