VMV Cosmetic Group és una companyia familiar espanyola líder en la creació, la producció i la distribució de productes cosmètics. També el grup compta amb divisions de mobiliari i aparells de perruqueria, perruques i extensions, aerosols, fabricació de motlles, injecció d’ampolles, taps, així com una divisió dedicada als aerosols.

El grup ven les seves referències a 5 continents mitjançant una xarxa pròpia de delegacions i compta amb més de 1.500 treballadors.

Salerm Cosmetics és la marca de referència dins del sector professional de la perruqueria i make up; Alea, azAlea i MySalon comercialitza productes cosmètics destinats a cura a casa; Saló Selecció dissenya i fabrica mobiliari i aparells per als salons de perruqueria; Lendan fabrica i comercialitza productes de perruqueria i estètica professi; Marvi s’encarrega de les extensions i perruques; VICO és la companyia que fabrica envasos de plàstic i motlles; Aerosol Ibérica s’encarrega de la fabricació d’aerosols i Laboratoris Cosmètics Lamarvi és el centre d’idees del Grup.

La complexitat de producció de referències de cosmètica capil·lar fa imprescindible un alt grau d’especialització tècnica, així com una clara aposta per l’R+D propi, cosa que VMV Cosmetic Group resol internament als més de 60.000 m2 de sòl industrial a Llissà de Vall (Barcelona), que inclouen un laboratori propi on contínuament s’investiga la creació de nous productes.

Salerm Cosmetics, amb 70 anys d’experiència, avui és una de les marques espanyoles més importants del sector de la perruqueria. És present als cinc continents a través de més de 50 delegacions pròpies, i té fàbriques de producció de cosmètics per a perruqueria a Espanya i Veneçuela.

Va ser la primera empresa a treure al mercat el tint en crema amb propietats tractants. Compte amb una àmplia gamma de productes tant d’acabat com tractaments per satisfer les necessitats no només del professional estilista, sinó també del client final.

És per això que Salerm Cosmetics és la marca de professionals per a clients exigents.

Coneix més sobre Salerm Cosmetics