Dilograf SLU pertany al grup de Comunicació Gràfica Ferlicom, format per tres línies de negoci: Dilograf Labels, Vanguard Graphic i Uay events.

El grup compta amb una facturació de 13 milions d’euros. L’objectiu és oferir un servei de comunicació integral i de plena qualitat.

La divisió de Dilograf Labels està especialitzada en la fabricació d’etiquetes adhesives amb focus al sector cosmètic i gran consum.

A més de prioritzar la sostenibilitat en tot el procés productiu i gamma de productes sostenibles. Compten amb empremta de carboni d’empresa i per a tots i cadascun dels seus projectes. A més a més de ser un proveïdor Sostenible per l’Organització Mundial de les Nacions Unides.

Amb una planta de producció ubicada a Cornellà (Barcelona), compta amb la darrera tecnologia en impressió digital i flexogràfica.

Ofereixen solucions innovadores i sostenibles amb diferents acabats com etiquetes adhesives amb serigrafia i stamping, així com vernís brillant o mat.

Etiquetes adhesives de producte, assessorant a cada projecte amb proposta de materials, anàlisi per a l’optimització dels costos i eficiència en els tiratges.

Dins el projecte sostenible, i després d’una anàlisi del packaging del client, ofereix etiquetes adhesives compostables o amb materials reciclats.

Coneix més sobre Dilograf