Ajudem les marques a connectar amb la gent.
espluga + associates és una agència de marca, disseny i comunicació amb seu a Barcelona. Des de 1992, treballem colze a colze amb marques, ajudant-les a connectar-se de manera significativa amb la gent en un món multicanal.

Treballem on les marques s’expressen.
Estratègia, naming, storytelling, packaging, identitat, comunicació, retail, presència digital… les marques tenen moltes maneres d’expressar-se avui. Donem suport a les empreses per assolir els seus objectius amb la seva veu, la seva visió i els seus valors… i després afegim una mica de màgia.

Ens agraden les coses senzilles, directes, agradables i bones.
La vida pot ser fàcil o complicada. Directe o ple d’intermediaris. Creiem que la feina, la vida i les relacions han de ser senzilles, honestes, directes i agradables. No hi ha línia divisòria entre la vida i la feina quan fem allò que ens agrada. I ens ENCANTA el que fem.

De Barcelona al món.
Quan vam començar l’any 1992, els nostres primers projectes van venir d’amics i empreses atrevides que ens van donar les nostres primeres oportunitats. Ho vam donar tot i vam portar cada projecte al límit. Ara, més de trenta anys després, espluga+associates treballa per a tot tipus d’empreses d’arreu del món (Estats Units, Portugal, Rússia, Països Baixos, Regne Unit, França, Argentina, Suïssa, Qatar, Emirats Àrabs Units, i, per descomptat, , Espanya…

Coneix més sobre espluga + associates