Des del 1949 creem solucions innovadores que inspiren emocions memorables en les persones i benestar en els animals a qualsevol hora del dia, cada dia. Combinem experiència, ciència i passió per dissenyar solucions holístiques úniques per a aromes, fragàncies i alimentació animal, oferint als nostres clients un servei distingit.

Dissenyem aromes innovadores i sostenibles, experiències gustatives excepcionals que converteixen el menjar en un autèntic plaer.

Les nostres solucions creen un impacte positiu en les persones, la natura i els animals.

Apliquem la tecnologia més avançada per millorar la salut, la productivitat i el benestar dels animals de granja mitjançant la creació de valor sostenible.

Transportem els consumidors a un món sensacions a través de fragàncies que brollen de la natura i perfums que transmeten neteja, cura i benestar.

La innovació és al nostre ADN.

Desenvolupem innovadores composicions d’aromes i fragàncies i els darrers sistemes d’encapsulació i granulació, aportant als nostres clients solucions a mida.

Millorem el rendiment dels animals de granja a cada etapa del cicle vital a través de la investigació sensorial i de la creació de nous additius per a pinsos.

La sostenibilitat és un valor clau per a Lucta. Sensibilitzats amb el canvi climàtic, reduïm la nostra empremta de carboni a nivell global i dissenyem solucions exclusives que ajuden els nostres clients a assolir els seus objectius de sostenibilitat.

Integrem la transformació digital per continuar oferint diferenciació i confiança.

Som un equip humà apassionat, creatiu i compromès format per més de mil persones que ha ajudat la companyia a expandir-se per tot el món: d’Espanya a Mèxic, del Brasil a Polònia, passant pels Estats Units, Colòmbia, Tailàndia i la Xina.

Això és Lucta, un apassionant viatge que va començar el 1949. Sempre caminant cap endavant per inspirar les generacions del futur.

Aromes

Composicions aromàtiques innovadores i de darrera generació. Els nostres equips d’especialistes combinen ciència i passió per dissenyar els sabors més ben adaptats al mercat. En estreta col·laboració amb els nostres clients, oferim les millors solucions d´aromatització per a cada projecte.

Fragàncies

Apassionats per les fragàncies, som un equip centrat a oferir una experiència sensorial única. Compromesos amb els consumidors i el medi ambient, tenim una fragància per a cada necessitat.

Zootècnia

La nostra divisió d’additius per a l’alimentació animal està compromesa amb la cerca de solucions sostenibles per a la palatabilitat, l’eficiència i el benestar dels animals, així com la conservació dels pinsos, els ingredients i les premescles.