El Beauty Cluster Barcelona organitza la segona edició del Barcelona Olfaction Congress, el 2 de juliol de 2020, un esdeveniment internacional dedicat a la ciència que envolta el món de l’olfacte, amb especial atenció en les darreres innovacions e investigacions del món de les essències, fragàncies i perfums.

Aquest esdeveniment formarà part de la Barcelona Olfaction Week, que tindrà lloc del 29 de juny al 5 de juliol de 2020, on professionals de la indústria de les essències i les fragàncies participaran en diferents activitats relacionades amb el món olfactiu.

El II Barcelona Olfaction Congress tindrà una secció de pòsters científics en que es presentaran las darreres innovacions e investigacions aplicades al món olfactiu. És per aquest motiu que hem obert una convocatòria de presentació d’abstracts fins al 21 de maig de 2020 per a universitats, centres tecnològics i altres entitats involucrades en projectes d’investigació. Els autors dels abstracts més innovadors tindran la possibilitat de presentar la seva investigació en una presentació oral durant el congrés.

Si estàs interessat en participar presentant la teva investigació, consulta les condicions i directrius per a preparar el teu abstract en: ABSTRACT GUIDELINES

Envia el teu ABSTRACT abans del 21 de maig de 2020:

Inscripció a l’event en: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

En cas de tenir algun dubte pots enviar la teva consulta a: innovacio@beautyclusterbarcelona.com