El ‘EEB’ comptarà amb col·laboradors com Awin

  • El ‘Ecommerce Expert in Beauty’ (EEB) de la Beauty Business School (BBS) és l’únic programa formatiu online d’especialització a Europa enfocat a l’ecommerce en bellesa (cosmètica, perfumeria i cura personal).
  • El programa, el qual donarà començament el pròxim mes de març, compta amb la col·laboració d’empreses com ara Awin, Incapto Coffee o Webimpacto.
  • El programa, que es desenvoluparà íntegrament online, està acreditat per la Beauty Business School i dirigit per Àlex Vallbona, president de Birchbox a Europa.
  • El EEB suposa un suport a la recuperació econòmica del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal través de la digitalització com a eina clau per impulsar la competitivitat i internacionalització de la indústria a Espanya.

Barcelona, 26 de gener de 2021. El programa ‘Ecommerce Expert in Beauty’ (EEB) de la Beauty Business School (BBS), la primera escola de negocis exclusiva per a professionals de sector de la bellesa, serà l’únic programa formatiu online d’especialització a Europa enfocat a l’ecommerce en bellesa (cosmètica, perfumeria i cura personal).

El EEB permetrà el participant aprendre de grans professionals referents dins de la indústria de la bellesa, amb casos d’estudi reals de el sector i sessions magistrals eminentment pràctiques per adquirir les eines necessàries per transformar i preparar la seva empresa per a la revolució de el comerç online. Un programa d’alt nivel que reunirà excel·lents continguts, docents i col·laboradors compromesos amb el projecte i disposats a entrenar els líders que transformaran l’ecommerce del beauty.

El programa, el qual donarà començament el pròxim mes de març, compta amb la col·laboració d’experts en les diferents disciplines del màrqueting digital, negoci i comerç electrònic d’empreses com ara Awin, Incapto Coffee o Webimpacto, així com els professionals Jordi Ordoñez, Nacho Somalo i Natzir Turrado, entre d’altres.

Els estudiants rebran un títol acreditat per la BBS que, impulsada pel Beauty Cluster, desenvolupa programes formatius exclusius per a la indústria. Dirigeix el programa Àlex Vallbona, president de Birchbox a Europa, i compta amb la col·laboració de Sara Jiménez de Miin Cosmetics i Chen Yue de Laboratoris Phergal com a principals coordinadors.

El EEB suposa un suport a la recuperació econòmica de el sector de la bellesa a través de la digitalització; eina clau per incrementar la seva competitivitat i internacionalització. En aquesta primera edició, reunirà 20 participants d’àrees com: màrqueting, comercial, comunicació, publicitat, logística o consultoria del sector bellesa; fins a professionals de l’àrea digital, IT o emprenedors de sectors afins, que vulguin aprendre a gestionar amb èxit un ecommerce.

El període de preinscripció finalitzarà d’aquí a un parell de setmanes. Tots aquells interessats a cursar la formació, hauran de presentar la seva candidatura omplint el següent formulari: https://innovaciobcb.typeform.com/to/HsBwBVsH

Sobre el Beauty Clúster
El Beauty Cluster és una associació privada integrada per més de 200 empreses espanyoles que promou la col·laboració amb el propòsit de potenciar el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor de el sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. Impulsa la innovació, la internacionalització, la formació i la transformació digital des d’uns valors concrets: el dinamisme, la generositat, la integritat i la transparència. El Beauty Cluster és l’únic clúster de la bellesa del món acreditat amb el segell de qualitat de gestió de clústers GOLD LABEL.

www.beautyclusterbarcelona.com

Contacte: Helena Rodríguez – comunicacio@beautyclusterbarcelona.com
C/Milà i Fontanals, 14 – 08012 Barcelona