El BCB posposa a setembre la seva Assemblea General

Barcelona, 14 d’abril de 2020. La Junta del Beauty Cluster, entitat que agrupa a unes 200 empreses de la cadena de valor del sector de la bellesa, ha decidit posposar al proper 17 de setembre l’Assemblea General Ordinària 2020. L’Assemblea hauria de celebrar-se el proper 4 de juny de forma presencial a la ciutat de Barcelona.

Des de que s’inicià l’actual situació derivada del Coronavirus La Junta ha liderat el canvi d’actividad del clúster fomentant esdeveniments i activitats online (més de 20 en el primer mes de l’Estat d’Alarma) així com tot un programa de suport al sector en coneixement i interconexió a través del Marketplace del Beauty Cluster.

La situació actual dificultaria enormement l’assistència de socis el proper juny i la màxima representació de les decisions acordaded. Des del BCB se pretén que les activitats oficials del clúster siguin seguras per als seus associats i tinguin, a més d’un contingut professional una sèrie de dinàmiques de interconnexió entre socis que no es podríen dur a terme en las circumstàncies actuals o previstes a curt termini.

És per això que el BCB ha traslladat a setembre la seva Assemblea General Ordinària, que es durà a terme de forma agrupada amb la V edició del Beauty Cluster Summer Cocktail i algunes activitats de networking si les circumstàncies ho permetessin.